..οταν μεγαλωσω θελω να γινω Ελληνας ...δημοσιογραφος!!!

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

...το ΤΕΛΟΣ των BLOGS στην Ελλάδα?..

...και εννοούμε πάντα τα blogs που υπηρετούν τη "δημοσιογραφία των πολιτών" και οχι τα υπόλοιπα, αφού τα νέα που έρχονται απο τη Γερμανία και το SPIEGEL δεν είναι και ότι καλύτερο... VIRUS στους σκληρούς των υπολογιστών σε ρόλο κατασκόπου στη Γερμανική δικαιοσύνη, στην Ελλάδα στην υπηρεσία ποιών?...Της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ"? ωωωχχχ......!!!



Δείτε το άρθρο του blog- http://tasxoliamou.blogspot.com/ :

Το Γερμανικό Συνταγματικό Δικαστήριο επιτρέπει την περιορισμένη παρακολούθηση, μέσω ιού, που θα αντιγράφει τον σκληρό δίσκο του ύποπτου, σε περιπτώσεις τρομοκρατικής απειλής.

Ενώ η απόφαση είναι καταδικαστική για τον σχετικό νόμο της βόρειας βεστφαλίας-ρηνανίας, τον οποίο χαρακτηρίζει υπερβολικά ευρύ και ότι παραβιάζει την ιδιωτική ζωή του ατόμου,

αφήνει ανοιχτό το παράθυρο παρακολούθησης σε περιπτώσεις, απειλής της ζωής ή της απειλής κατά του κράτους.

Η απόφαση δίνει την δυνατότητα σε πολιτικούς που το επιθυμούν να επιδιώξουν την ψήφιση ενός παρόμοιου νόμου για όλη τη Γερμανία.

Ο νόμος έδινε την δυνατότητα σε αξιωματούχους της ασφάλειας, να κατασκοπεύουν από μακριά τους ύποπτους, στέλνοντας ένα ιό στον υπολογιστή τους. Ο ιός διαβάζει τα περιεχόμενα όχι μόνο του σκληρού δίσκου, αλλά και τα email, παρακολουθεί το τι χτυπάει στο πληκτρολόγιό του ο ύποπτος, καθώς και τα online τηλέφωνά του...

Τα καλά των Αμερικάνων δηλαδή και με πρόσχημα πάντα την τρομοκρατία.

Το ερώτημα είναι, ποιος αποφασίζει για τους ύποπτους και με βάση ποια κριτήρια.

Το δημοσίευμα εδώ: http://www.spiegel.de/international/germany/0,1518,538094,00.html

...και από μένα ο Θεός βοηθός ..!!